Aanbod & Tarieven

Documentaire Familiefotografie

Foto’s van een gewoon, misschien wel dagelijks moment. Momenten waarvan jezelf misschien niet snel foto’s zou maken omdat ze zo alledaags zijn. Momenten die zo veel vertellen over jullie. Jullie pyjama zondag, jullie dagelijkse rituelen, jullie grapjes. Ook kan je denken aan foto’s van een bijzonder moment of periode in jullie leven is, zoals een zwangerschap, jullie & jullie pasgeboren eerste, tweede, derde kindje.

Geboortefotografie

Foto’s van het moment dat jullie kindje op deze wereld komt. Vanaf week 38 sta ik 24/7 voor jullie klaar. Een moment waarop ik als fotograaf geruisloos door de ruimte wil zweven & dit magische moment zo puur mogelijk voor jullie vast wil leggen. Alle momenten uit jullie leven die ik vast leg, zal ik met respect voor jullie en jullie leven nemen.

Afscheidsreportage

Het leven bestaat niet alleen uit mooie momenten, daar horen de moeilijke momenten bij. Deze momenten leg ik met mijn hart voor jullie vast. Je kan denken aan de ziekte van iemand uit jullie gezin, het overlijden van iemand die dicht bij je staat. Alle momenten uit jullie leven die ik vast leg, zal ik met respect voor jullie en jullie leven nemen.

“ I know i was born & i know that I’ll die. The inbetween is mine!”

– Eddie Vedder