About me & BENphotography

Because every picture tells a story

Waarom BENphotography

Omdat Ben mijn eerste kind is. Mijn hart en ziel.

Omdat hij mijn leven voorgoed veranderd heeft.

Omdat hij mijn grootste motivatie ooit is om mijn hart te volgen.

Omdat Ben mijn spiegel was. 

Omdat, als ik zelf mijn hart niet volg, hoe kan ik het Ben dan leren?! 

Omdat Ben letterlijk en figuurlijk LEVEN is! ZIJN in de meest natuurlijke/oprechte en eerlijke/werkelijke vorm.

Over BENphotography – de vrouw achter de camera

Ik hou van mijn kinderen Ben & Hannah, 6 & 3 jaar oud. Twee fantastische aapjes, die mijn leven flink hebben veranderd. Nooit geweten hoe overweldigend de liefde voor je kind kan zijn. Machtig mooi en soms beangstigend groot.

Ik hou van mijn man, die niet zo van online aandacht is, dus ik hou het kort.

Ik hou van beelden & van licht. Er is voor mij niets mooiers dan foto’s maken van het leven! Geef mij mijn camera op een chagrijnige dag en de donkere wolk boven mijn hoofd verdwijnt! Foto’s maken van het leven is voor mij dicht bij mijzelf staan! Heel bewust dat doen waar mijn hart licht! Fotograferen is voor mij waar ik mijzelf kan zijn, wat ik met mijn gevoel doe en wat ik met en voor mensen kan doen! De verhalen van de andere vastleggen met mijn camera is voor mij: thuis komen!

Ik hou van het strand, van de ruimte, de rust, de vrijheid & het geluid van de zee.

Ik hou van chocola, heel veel chocola.

Ik hou van muziek, het geeft mij rust, maakt mij soms blij & soms verdrietig. Muziek kan mij tot in mijn tenen doen voelen!

Ik hou van mijn eerste kopje koffie in de morgen!

Ik hou van de zomer, het lange licht, lekker veel buiten, op bloten voeten lopen door het gras & de warmte van de zon op mijn gezicht.

Naast verhalen vastleggen in beelden, heb ik het schrijven ontdekt. Zo blog ik één keer in de maand voor het CJG043 over wat mij bezig houd in mijn leventje en wat voor invloed dit heeft op mij als persoon en als mama. Als je het leuk vind lees mee en ontdekt mijn verhaal.

Wat kun je van mij als fotograaf verwachten?

Dat ik mijn werk met hart en ziel doe.

Dat ik voor jullie altijd altijd mijn uiterste best zal doen om het best uit mijzelf te halen & het best mogelijke resultaat te bereiken.

Dit doe ik ten alle tijden met respect voor jullie en jullie verhaal.

Je zal mij leren kennen ook gewoon zoals ik ben.