Skip to content →

LAATSTE MOMENTEN VAN HET LEVEN


Herinneringen vastleggen. 
Van momenten. 
De stille. 
De moeilijke. 
Momenten die het leven ons zomaar biedt. 
En elk moment, hoe verdrietig ook, zo belangrijk.
Om ons te herinneren. 
Voor ons. 
Voor hen.
Om te voelen wat er was.
Voor altijd. 

.

.

Fotograferen doe ik vanuit mijn gevoel, authentiek, oprecht en kwetsbaar. Ik leg het leven vast, precies zoals het is . Bij de fotoreportages die ik maak, poseer je niet en regisseer ik niet, maar leg ik de momenten vast, zoals ze op dat moment zijn. Foto’s die zoveel meer laten zien dan de buitenkant, ze laten oprecht & herkenbaar zien & voelen wie jullie zijn en waren. Ze laten de oprechte verbindingen tussen jullie zien zoals ze op dat moment zijn.

Omdat het leven niet alleen bestaat uit mooie momenten, maar daar ook de moeilijke en verdrietige momenten bij horen, maak ik ook foto’s van en tijdens de laatste levensfase(n) van mensen. Voor mij zijn dit de meest dankbare fotoreportages die ik vast mag leggen. 

Ik merk dat er bij veel mensen weinig weet is van de mogelijkheid om deze momenten vast te laten leggen. Omdat het vaak ook niet de momenten /periodes in het leven zijn waarbij je aan een fotograaf denkt, lopen veel mensen de mogelijkheid mis om überhaupt stil te staan bij deze mogelijkheid. Ik gun mensen vanuit de grond van mijn hart om weet te hebben van deze mogelijkheid en om hierbij stil te kunnen staan en te kunnen voelen of zij hier gebruik van willen maken.

Uit ervaring weet ik en heb ik gezien en ervaren dat deze foto’s enorm helpend zijn bij het verwerken van het verlies. Soms meteen, soms weken en maanden of en jaar later. Dat is voor iedereen anders. Iedereen gaat anders om met het verlies van of het verwerken van een moeilijke periode in zijn of haar leven. Hoe je hier ook mee omgaat, foto’s hebben bij het moeten los gaan laten van een geliefd/dierbaar iemand, een ondersteunende en helpende kracht.

Ik gun het iedereen om te mogen rouwen en zijn/haar verdriet toe te laten. Ook gun ik het iedere om zich te mogen herinneren en mogen koesteren van alle momenten met hun geliefd/dierbaar persoon.

.

Het is altijd mogelijk om open, respectvol & vrijblijvend met elkaar in gesprek te gaan. We kunnen samen verkennen wat jullie wensen zijn en wat ik daarin voor jullie zou kunnen betekenen. Ik vindt het belangrijk om jullie daarin en daarna de ruimte te geven om samen te beslissen en voelen of ik iets voor jullie kan betekenen. En als dat na een gezamenlijk gesprek niet zo blijkt te zijn, is dat helemaal goed. Wat telt is dat het voor jullie goed voelt en bij jullie past. Alle momenten, die ik in jullie leven vast mag leggen, zal ik met respect voor jullie, jullie naasten &  jullie verhaal vast leggen. Ik doe dit vanuit mijn gevoel, oprecht, authentiek en kwetsbaar. 

.

.

.

Er zijn een 3tal verschillende mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Deze staan hieronder verder toegelicht.

Wat zit er allemaal bij optie 1?

 • 475€
 • Persoonlijke of telefonische kennismaking 
 • 2 uur reportage
 • 25 foto’s afgedrukt in een professioneel album van ….
 • Alle foto’s uit het album digitaal op social media formaat.
 • Slideshow met 1 muzieknummer naar keuze
 • Verschillende opties mogelijk om professionele prints, een groter albums en/of hoge resolutie digitale bestanden aan te schaffen. 
 • De tijd die ik naderhand nodig heb om de mooiste foto’s te selecteren en te bewerken
 • Alle foto’s worden met grote zorgvuldigheid door mij geselecteerd en bewerkt.
 • Inclusief reiskosten in heel Nederland. 

.

Wat zit er allemaal bij?

 • 780€
 • Persoonlijke of telefonische kennismaking 
 • 4 uur reportage
 • 50 foto’s afgedrukt in een professioneel album van ….
 • Alle foto’s uit het album digitaal op social media formaat.
 • Slideshow met 1 muzieknummer naar keuze
 • Verschillende opties mogelijk om professionele prints, een groter albums en/of hoge resolutie digitale bestanden aan te schaffen. 
 • De tijd die ik naderhand nodig heb om de mooiste foto’s te selecteren en te bewerken
 • Alle foto’s worden met grote zorgvuldigheid door mij geselecteerd en bewerkt.
 • Inclusief reiskosten in heel Nederland.

.

Wat zit er allemaal bij?

 • 1700€
 • Persoonlijke of telefonische kennismaking 
 • 8 uur reportage
 • 100 foto’s afgedrukt in een professioneel album van ….
 • Alle foto’s uit het album digitaal op social media formaat.
 • Slideshow met 1 muzieknummer naar keuze
 • Verschillende opties mogelijk om professionele prints, een groter albums en/of hoge resolutie digitale bestanden aan te schaffen. 
 • De tijd die ik naderhand nodig heb om de mooiste foto’s te selecteren en te bewerken
 • Alle foto’s worden met grote zorgvuldigheid door mij geselecteerd en bewerkt.
 • Inclusief reiskosten in heel Nederland.

.


.

.

Published in Aanbod & Tarieven Afscheid en laatste momenten featured