DIT BEN IK

EEN BEETJE VAN MIJ

Ik hou van mijn kinderen Ben & Hannah, 5 & 2 jaar oud. Twee fantastische aapjes, die mijn leven flink hebben veranderd. Nooit geweten hoe overweldigend de liefde voor je kind kan zijn. Machtig mooi en soms beangstigend groot.

Ik hou van mijn man, die niet zo van het bloggen is, dus ik hou het kort 🙂

Ik hou van beelden & van licht. Er is niets mooiers dan foto’s maken van het leven! Nooit iets leukers gedaan dan dit! Geef mij mijn camera op een chagrijnige dag en de donkere wolk boven mijn hoofd verdwijnt! Foto’s maken van het leven is voor mij dicht bij mijzelf staan! Heel bewust dat doen waar mijn hart licht! Fotograferen is voor mij waar ik mijzelf kan zijn, wat ik met mijn gevoel doe en wat ik met en voor mensen kan doen! De verhalen van de andere vastleggen met mijn camera is voor mij: thuis komen!

Ik hou van het strand, van de ruimte, de rust, de vrijheid & het geluid van de zee.

Ik hou van chocola, heel veel chocola.

Ik hou van muziek, het geeft mij rust, maakt mij soms blij & soms verdrietig.

Muziek kan mij tot in mijn tenen doen voelen!

Ik hou van mijn eerste kopje koffie in de morgen!

Ik hou van de zomer, het lange licht, lekker veel buiten & op bloten voeten lopen door het gras.

Naast de fotografie blog ik één keer in de maand voor het  CJG043 over wat mij bezig houd in mijn leventje en wat voor invloed dit heeft op mij als mama. Als je het leuk vind lees mee en ontdek mijn verhaal.