Skip to content →

FAMILIEREPORTAGES


You
the people
have the power to make this life free & beautiful.
To make this life a wonderful adventure.

Charlie Chaplin

Momenten, gewoon zoals het is en zoals jij bent. Want dat “gewoon”, dat ben jij, dat zijn jullie. Dat bestaat geen tweede keer. Dat “gewoon” is jouw THUIS,  waar jij jezelf bent.......
Waar je lacht, waar je huilt, waar je boos bent , waar je lief hebt, waar je troost , waar je ruzie maakt & waar je samen bent. 

Dat kan je voelen, zien, ruiken …. Dat is vertrouwd. Dat is jouw verhaal met jouw sprankels van het leven. 

Geen geposeerde foto’s, met zijn allen op een rij in je mooiste nieuwe kleren. Want, wat zegt zo een foto over jou? Die voel je niet, ervaar je niet. 

Maar de foto’s met een diepere laag, die gewoontes, details, emoties en verbindingen oprecht, authentiek en kwetsbaar laten zien. Waar je de sprankels van jouw leven kan ontdekken en voelen.
Want, waar gaat het leven NOU ECHT OM?Wat is documentairefotografie?
Met mijn camera het leven vast leggen precies zoals het is . Bij de fotoreportages die ik maak,  poseer je niet en regisseer ik niet, maar leg ik de momenten vast, zoals ze op dat moment zijn
Foto’s zoals jullie zijn & in verbinding met elkaar, zoals anders ook.


WELKE FOTO'S IN JOUW LEVEN ZOU JIJ ECHT NIET WILLEN MISSEN?

Hoe gaan we dit dan samen doen? We beginnen altijd met een kennismaking waarin ik graag rustig de tijd voor jou neem. Ik vindt het belangrijk om jouw en jouw familie (jouw mensen) te leren kennen voordat ik foto’s kom maken. Zo kunnen we een verbinding met elkaar maken alvorens ik met mijn camera jullie leven binnen loop.  

Tijdens een fotoreportage loop ik een aantal uren met jullie mee, terwijl jullie doen wat jullie anders ook doen. Ik zal jullie niet vragen om even in de camera te kijken of jullie mooiste kleren aan te doen voor die dag. Vieze kleren van het spelen? Niets aan doen. Snotterende kindjes? Helemaal prima. De pyjama nog aan? Lekker zo laten. Boze bui van een van de kinderen? Ook dat hoort bij het dagelijkse leven. Net zo als de vaat die nog op het aanrecht staat of de woonkamer die niet gestofzuigd is.

Het enige wat ik van jullie nodig heb is, jezelf zijn.

Spannend? Begrijp ik helemaal, maar laat me je vertellen dat ik ook maar een mens ben. Dus ook ook ik loop in mijn pyjama rond met m’n haren alle kanten uit. Ook mijn kinderen kunnen elkaar soms de koppen in slaan en ook mijn huis is regelmatig niet blinkend schoon.  Ik heb geen oordeel over jullie verhaal, maar fotografeer onbevangen, met mijn gevoel en oprecht. Want, dat ben ik, zoals ik van nature ben.  Mijn doel is het vangen van de sprankels van jullie leven zodat jullie de waarde en schoonheid ervan in de foto’s kunnen zien, voelen en herbeleven. 

Gebruik het contactformulier om een afspraak te maken, om kennis te maken, om vragen te stellen, om te voelen of er een klik is en/of om de verschillende mogelijkheden te bespreken.


IK KIJK ER ENORM NAAR UIT OM VAN JE TE HOREN