Skip to content →

YOUR STORY | KINDER portretten | MOTHERHOOD portretten | BE YOU portretten |

Een sprankel van de schoonheid van het leven uit mijn eigen leventje....

“......Als ik de trap op loop, ben ik moe en wil ik gewoon even wat tijd voor mijzelf … mijn dochtertje zit rechtop in bed en huilt. Ze zegt dat ze haar traantjes niet kan stoppen. Ik vraag of ze een knuffel wil en ze knikt al snikkend ja. Als ik haar natte gezichtje tegen mijn wang aan voel en haar kleine handjes mij stevig vastpakken is mijn eigen “wolkje boven mijn hoofd” verdwenen.
Even later laten de kleine armpjes mij los en trekt ze haar reusachtige luiaard knuffel tussen ons in. De luiaard is nog steeds zeker 1 kop groot als zij. Het is sinds 2 jaar (de helft van haar leven) haar grote vriend.
Ze kijkt mij aan en zegt: “Luiaard wil jou ook aaien mama.” En voor dat ik het weet wordt ik geaaid met de arm van de reusachtige luiaard met het snot van mijn dochter nog op zijn grote pluizige hand. Gek genoeg, maakt mijn hart stiekem toch een klein sprongetje als ik het restje snot van mijn dochter uit mijn gezicht veeg. Ik ga nog even naast haar liggen en voel me enorm gelukkig, terwijl er ergens bij mijn rechterbeen een roze eenhoorn in mijn been prikt en mijn eigen ogen dicht vallen..... “

.... voordat je het weet zijn ze groot ....