Skip to content →

PORTRETTEN

GEZICHTEN VAN HET LEVEN

| KINDERPORTRETTEN |

| LIEFDEVOLLE VERBINDINGEN PORTRETTEN |


WANT VOORDAT JE HET WEET ZIJN ZE GROOT

Een sprankel van de schoonheid van het leven uit mijn eigen leventje.

“......Als ik de trap op loop, ben ik moe en wil ik gewoon even wat tijd voor mijzelf … mijn dochtertje zit rechtop in bed en huilt. Ze zegt dat ze haar traantjes niet kan stoppen. Ik vraag of ze een knuffel wil en ze knikt al snikkend ja. Als ik haar natte gezichtje tegen mijn wang aan voel en haar kleine handjes mij stevig vastpakken is mijn eigen “wolkje boven mijn hoofd” verdwenen.
Even later laten de kleine armpjes mij los en trekt ze haar reusachtige luiaard knuffel tussen ons in. De luiaard is nog steeds zeker 1 kop groot als zij. Het is sinds 2 jaar (de helft van haar leven) haar grote vriend.
Ze kijkt mij aan en zegt: “Luiaard wil jou ook aaien mama.” En voor dat ik het weet wordt ik geaaid met de arm van de reusachtige luiaard met het snot van mijn dochter nog op zijn grote pluizige hand. Gek genoeg, maakt mijn hart stiekem toch een klein sprongetje als ik het restje snot van mijn dochter uit mijn gezicht veeg. Ik ga nog even naast haar liggen en voel me enorm gelukkig, terwijl er ergens bij mijn rechterbeen een roze eenhoorn in mijn been prikt en mijn eigen ogen dicht vallen..... “


HET GAAT NIET OM WAT JE DOET, MAAR OF JE ERBIJ BENT ALS JE LEEFT

Haasten, vliegen, rennen ... we vliegen door de dagen heen en springen vaak al op de sneltrein, als we nog maar net één been buiten ons bed hebben gezet.

"Vluchtig, kort en met mijn gedachten er maar half bij geef ik de overbuurvrouw snel nog antwoord op de vraag hoe het met mij gaat, voordat ik mijn tas in de auto gooi om snel naar het werk te rijden. 'S avonds moe nog even snel de kinderen in bed leggen, terwijl kort daarna mijn eigen ogen al snel dichtvallen als ik net even rustig op de bank neer plof."

Stop, heel even, voor één moment, om te kunnen zijn,
HIER & NU. Al is het maar even.

Om echt aanwezig & in verbinding te kunnen zijn & te genieten van mijn dochtertje, die na het avondeten spontaan op mijn schoot kruipt om even te knuffelen en samen naar muziek te luisteren. Een moment dat ik echt niet wil missen.
Dus, ik blijf rustig zitten i.p.v. op de sneltrein stappen en haar van mijn schoot tillen, op te staan en de keuken op te gaan ruimten …....
Want, dan is het moment voorbij ....... Het enige wat er echt is, is dit moment en er schuilt zo ongekend veel moois in dat ene moment van zijn. Het zijn DIE kleine momenten die het levens ons dagelijks brengt. Zij doen je vlinders voelen in je buik en het zijn de momenten van een zachte kalmte, gevoelens van vervulling, compleetheid en intens warm gevoel van geluk.


| PERSOONLIJKE PORTRETTEN |

| DE LUXE PAKKET PORTRETTEN |

WHAT MAKES YOU TICK?

JE BENT MEER DAN DE KLEREN DIE JE DRAAGT EN DE PRESTATIES DIE JE HEBT GELEVERD

Jezelf ontdekken & jezelf zijn.
Jouw bestaansrecht & ruimte om te ademen innemen en laten zien.

Wie ben jij, los van status en alle maatschappelijke hokjes die we kennen?

Heb jezelf lief. Iedere dag weer & zo vaak als je kan. Want wat je ook doet, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, groot of klein … er is maar één JIJ .


MET JOUW GEVOEL, AUTHENTIEK, OPRECHT & KWETSBAAR. De schoonheid en de kracht van jouw eigen bestaan & de waarde van jezelf kunnen, mogen & durven te zijn.


IK KIJK ER ENORM NAAR UIT OM VAN JE TE HOREN

Liefs, Karlijn